Nathanelle

UTVECKLINGSFASER OCH KANELBULLAR.

n

Min lilla älskling! Så otroligt gnällig och klängig just nu, men man kan ju inte motstå de där ögonen. Tänk att han snart är tio månader och precis börjat gå. Tiden får alldeles för fort. Han är just nu i utvecklingsfas sju och det kan man verkligen märka. Nummer fyra var absolut den jobbigaste, har hört många föräldrar som tycker detsamma. Visste ni att nästan alla bebisar gör mentala språng i utvecklingen av hjärnan, nästan exakt samtidigt? Det kan jämföras med att komma in i en helt ny värld där man ska lära sig att behärska nya tekniker och sinnen. Inte konstigt att allt blir lite upp och ned i deras värld.

n

n

Han har dessutom börjat bli väldigt kräsen med mat och det har han ALDRIG varit. Kasper gjorde lax med potatismos i går men det vägrade han äta. Jag gjorde kycklingköttbullar med vitlök, timjan och citron till honom idag och det slank ned på en sekund. Elliots favoriträtter är just nu: 1. Köttfärsås med spagetti – all time numero uno. 2. Banan-pannkaka. 3. Kycklingköttbullar. Han är dock duktig på att smaka allting, vill inte ha en kräsen unge! 

n

n

n

Medan regnet öser ned utanför fönstret har jag bakat kanelbullar – de blev SÅ goda. Perfekt att ha hemma i frysen nu när hösten kommer. Jag äter dem dock hellre ogräddade än gräddade, haha. Alltid gjort och kommer nog alltid föredra dem “råa”.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.