Nathanelle

SISTA MAMMALEDIGHETSDAGEN.

Hej på er! Har haft en mysig dag med min lilla gull-unge. På förmiddagen kom svärisarna över med en fåtölj som de köpt till oss. Perfekt som läs/mys-hörna på Elliot rum. Så fint blev det. På eftermiddagen tog jag en promenad in till stan så Elliot kunde somna. Gick runt och fönstershoppade lite och tog sedan bussen hem. 

Idag är ju min sista dag som mamma-ledig och det är blandade känslor kan jag lova. Det ska bli skönt med vardag och rutin, men att jag bara ska få 2-3 timmar om dagen men min bebis är jag inte riktigt glad för. Blir rätt tufft kommande tio veckor då jag har praktik men det lugnar förhoppningsvis ned sig framåt november. Känns som en evighet tills dess.. 

n

n

Har varit lika trött idag som jag ser ut.  Vi hade en rätt jobbig natt med en del uppvaknande. Nu har vi ju vant oss vid att få sova 7-8 timmar i sträck så man blir rätt mör av att bara få sova tre timmar åt gången.

Skinnbrallor H&M, gammal t-shirt, jacka Minimum och sandaler från ATP Atelier.

n

n

Älsklingen <3

n

n

Gjorde indisk linsgryta till middag. Älskar mat som sköter sig själv! Hann både natta Elliot, duscha och stryka under tiden som den puttrade på spisen och sedan åt jag alldeles för mycket. Mat-koma! Ska krypa upp i soffan framför en film och invänta mannen som kommer hem från jobbet om någon timme. Kram på er!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.