Nathanelle

HELGEN GENOM MOBILEN.

n

Fördriver tiden på tåget med att “åka resväska”

n

n

Ser jag avslappnad ut eller vad?

n

n

Lilla filosofen..

n

n

Körde en sådan satans jobbig löprunda i lördags. Bara massa backar i skogen. Hade blodsmak i munnen efter en kilometer men kämpade mig igenom fem och höll på att dö efteråt, haha.

n

n

Följt av ett skönt bubbelbad..

n

n

Ute på söndagspromenad.

n

n

Ännu mer bubbelbad men denna gång fick lillen joina <3

n

n

Vilar lite medan Elliot sover.

n

n

Hade den gladaste killen hela tågresan hem. Dessutom var HELA vagnen full av asiater som skulle gulla och busa med honom, haha.

n

Nu är vi hemma i Köpenhamn igen efter en mysig helg i Växjö. Har försökt börja med en ny nattningsrutin med Elliot och försöka få honom att somna “själv”. Sa godnatt, pussade och sa att jag är utanför dörren men det fungerade inte alls, så jag satt på golvet bredvid hans spjälsäng i typ 40 minuter, men tillslut somnade han. Vanligtvis brukar vi ligga tätt intill i stora sängen innan jag bär över honom i sin säng. Helmysigt men inte hållbart i längden. 

Nu testar vi ett par dagar och sedan kanske man bara kan säga godnatt och så somnar han av sig själv? Vill dock ALDRIG att han ska vara ledsen eller känna sig ensam innan han ska sova. Det ska vara tryggt och mysigt att somna. Nu ligger vi i soffan och ser King Arthus, eller ja, jag slötittar som vanligt medan jag surfar runt på datorn. Kan verkligen inte koncentrera mig för att se en hel film. Känns som sådant slöseri med tid. Två veckor kvar innan det är tillbaka till vardagen. Ha en fin måndagskväll fina ni.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.