Nathanelle

LÖRDAG.

n

n

Efter en lugn förmiddag hemma åkte vi in till stan för att hänga. Köpenhamn bjöd på sommarvärme och det fullkomligt vimlade av turister i hela stan. Längtar nästan efter vintern när det är så mycket folk, haha. Då är det lugnt och skönt, hehe.

n

n

Jag hade på mig en klänning från COS (förra året), sandaler ATP Atelier och solglasögon Prada.

n

n

Efter att ha gjort lite ärenden på stan, promenerade vi genom Nyhavn och vidare till Papirøen. Har bott här i sju år, men aldrig besökt denna magiska matmarknad. Hade kanske varit ännu mer magiskt utan barnvagn (och barn) och sitta i solen med en iskall drink, MEN – trots extremt mycket folk hittade vi en plats i skuggan där vi drack ett glas vin och njöt av sommaren.

n

n

Elliot var inte på sitt bästa humör. Trött och hängig så det blev mycket mys och babblarna.

n

n

Hela bryggan är uppradad med solstolar där folk sitter och sipprar kalla mojitos dagarna i ända..

n

n

Smoothie till mellis – räddaren i nöden.

n

n

Fanns så mycket god mat på de olika stånden, men vi orkade inte kämpa oss igenom med vagnen, så vi delade på en enkel smörgås och ett varsitt glas vin. Får se till att besöka det en kväll utan barn eller senare i höst.

n

n

Elliots urgulliga outfit är från Lindex.

n

n

Gull-ungen!

n

Nu ska vi strax tända upp grillen här hemma och slänga på en köttbit. Ska göra god svampsås till det och sedan sätta oss ute på balkongen och ha det skönt. Ha en fin lördagskväll!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.