Nathanelle

MIDDAGSTIPS, BLÅSIG PROMENAD OCH EGET RUM.

n

Igår gjorde jag en sådan smarrig middag. En “lyxigare” variant av köttbullar och potatis, nämligen med kycklingfärs istället. Vi äter knappt aldrig kött längre och använder mig därför mycket hellre av kycklingfärs. Dessutom tycker jag att de bli mycket saftigare. Gott att göra biffar också. Här har ni receptet.

n

n

För två personer:

400 gram kycklingfärs
Skalet av en citron
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka timjan
Salt & peppar

Rulla till fina bollar, smaka eventuellt av genom att steka en liten bit i pannan. Stek sedan på medelvärme i ca tio minuter. I med 250 ml grädde och en skvätt soya. Servera med potatismos och kokta ärtor.

n

n

Så vansinnigt gott!

n

n

Efter lunch tog vi en skön promenad. Det blåste som bara den och var ganska kallt – men – kolla träden! Knoppar på varenda träd som bara väntar efter att få blomma ut. Underbart! Joggade lite med vagnen faktiskt, men hade kashmirtröja på så det var väl inte optimalt, hehe, men fick feeling. Tror jag ska dra på mig träningskläderna imorgon och köra ett joggingpass med E i vagnen. 

n

n

Den här lilla grisen har ätit en halv portion gröt vid lunchtid och det var en stor succe! Han ville inte alls sova eftermiddagspasset idag, så han slocknade nyss för natten. Inatt är det premiär för att sova i sitt eget rum! Hoppas att både han och vi får en bra natt utan massa uppvak. Blir så lätt att man väcker varandra av minsta buff under natten vid samsovning. Håll tummar och tår!

n

n

Så gulligt set från danska Mini a ture.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.