Nathanelle

ONSDAGEN.

n

Hej på er! Vi vaknade strax efter sju och startade dagen med att mysa i soffan och äta frukost.

n

n

Sedan klädde vi på oss för en promenad till läkaren. Jeans och polo Gina tricot, jacka Stylein, stövlar Hunter.

n

n

Riktigt trist väder ute idag, men det passade faktiskt utmärkt för dagens planer.

n

n

Elliot fick fem månaders vaccin och fy tusan vad det gör ont när han blir så ledsen. Det gick dock över snabbt och han var sitt vanliga, glada jag strax efter, om än lite trött. Läkaren tyckte att vi skulle börja med gröt nu på daglig basis eftersom han är så framåt och aktiv, så det tänkte vi börja med imorgon. Väger numera 7200 g och mäter 66 cm, stora killen <3

n

n

När man varit hos doktorn får man paket. Vi köpte en Brio gå-vagn till Elliot. Han är såklart för liten för den nu, men tror inte det går allt för länge innan han kan börja stå och stödja sig på den. Sedan fick det bli en solhatt och en söt keps från H&M. Viktigt att skydda lilla ansiktet i solen.

n

n

Köpte två olika sorters gröt . En havre från Hipp och en majs från Semper. Kan ju ingenting om barnmat egentligen, men man lär väl sig allt eftersom. Är glad att det finns så mycket ekologisk och BRA burkmat för barn numera. När jag var liten var det väl bara skit och E-nummer i allting, men t.ex dessa från Ellas kitchen innehåller 100{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} ekologisk frukt och grönsaker.

n

n

Sist men inte minst fick det bli en liten badanka i ekologiskt naturgummi. Elliot har börjat förstå det där med att plaska i badet nu, vilket resulterar i en genomblöt mamma, hehe.

Nu har vi precis storstädat hela lägenheten och jag har äntligen fått Elliot att somna i sängen. Tror han behöver extra kärlek och närhet idag, han ville inte alls somna i vagnen utan endast när jag låg och höll om honom. Ska strax i väg och handla lite käk tills ikväll, tror det blir kycklingköttbullar med potatis och sås. Mmmmm!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.