Nathanelle

MJÖLKFYLLDA TUTTAR OCH HÅR SOM FALLER AV.

n

Morgonmys med bebis och mjölksprängda tuttar, haha. I natt sov han från 00-5.30 utan och vakna, lite amning på det och sedan vaknade vi pigga och glada vid åtta. Innan tolv var det dock en jäkla massa uppvak, dålig kombo med febrig mamma som gick och la sig (för att få sova!) vid 21. 

n

n

En timmes promenad med podcast och en kaffe i handen. Gick förbi en barnaffär för att handla nya blöjpåsar. Blev en dyr historia, som vanligt.

n

n

Slängde ihop vad som fanns i kylen till lunch. Blev en ganska bra sallad med parmaskinka, melon och mozarella samt två ägg vid sidan av. 

n

n

Sedan målade jag mina naglar metallic rosa med China doll från Essie. På tal om naglar – mina är så sköra, för att inte tala om mitt hår! Jag fick så otroligt fint, långt och tjockt hår under graviditeten och även de första tre månader under amningen. Nu däremot har jag börjat tappa så galet mycket hår. Det ligger seriöst hår överallt och bara jag drar med handen genom håret får jag en handfull hårstrån som faller av. Det är ju vanlig när man ammar men fy så trist! Sitter ni inne på några supertips för att slippa tappa så mycket hår – hit me!! 

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.