Nathanelle

SMINK- OCH HUDVÅRDSRUTINER.

Fick en fråga om att skriva ett inlägg om mina smink- och hudvårdsrutiner och visst kan jag det. Jag använder smink väldigt sällan, speciellt nu när jag är hemma mycket. Vid andra tillfälle brukar jag använda lite foundation, solpuder och ögonbrynsskugga för att känna mig pigg och fräsch. Undviker helst mascara, tycker det är så jobbigt att ta av, haha.

n

n

Är väldigt noga med att tvätta mitt ansikte och somnar ALDRIG med smink. Tror det hänt två gånger i mitt liv. Älskar känslan av att ha tvättat noggrant och smörjt in med en tjock kräm eller ansiktsmask. Sedan ett par år tillbaka tvättar jag ansiktet med Exuviance tvätt. Brukar använda deras peeling ett par gånger i veckan och sedan smörjer jag in mig med dag eller nattkräm från Nivea. 2-3 gånger i veckan använder jag istället LCC’s Sleeping sensation som jag sover med. Den är grym! Ögonkrämen kommer också från LCC och den duttar jag på varje dag efter dagkrämen. Håret får en inpackning någon gång i veckan och får mer än gärna verka i bastun efter träningen. Min favorit sedan tio år tillbaka är Redkens All soft.

n

n

Smink då. Jag tycker det är så tråkigt att sminka mig så jag gör det så snabbt jag bara kan. Har efter många års letande hittat den perfekta foundation som är tunn men ändå täckande, från Lumene. Nars Laguna är det bästa solpudret jag testat. Ögonbrynen målar jag med skugga från Make up Store och pensel från Mac. Rougen har jag fått i någon goodiebox och som mascara brukar jag använda lite olika, har inte hittat någon favorit där ännu. Ska jag ut på stan brukar jag addera en eyeliner. På läpparna fnns alltid Carmex läppbalsam.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.