Nathanelle

FEM BABY MUSTHAVES.

Inlägget innehåller annonslänkar.

n

n

Babynestet är ett måste de första tre månaderna. I början sov Elliot mellan oss i sängen i babynestet varje natt. Perfekt för att bebisen ska ligga skyddad och man slipper vara rädd att rulla över honom. Vi hade dessutom nestet i soffan på dagarna där han kunde ligga och mysa och sova. Vi använde detta nest med en filt eller täcke över. 

n

n

n

En mobil över skötbordet är en riktig hit. Elliot älskar att ligga och titta på sina elefanter medan vi byter blöja. Dessa virkade, söta fanter kommer ifrån danska Smallstuff (liknande här). Så fina!

n

n

När Elliot var ca tre månader började han intressera sig för babygymmet. Han ligger och tränar, jollrar, sparkar, griper, övar på att vända sig och kan faktiskt underhålla sig själv ganska länge medan mamman tillexempel lagar mat eller bloggar ? Personligen tycker jag det är SÅ fult, men Elliot älskar det, haha

n

n

n

Bärselen från Babybjörn har vi faktiskt inte använt så mycket MEN den är perfekt när man inte orkar ta med vagnen. Till exempel när man ska gå och handla mat och gå runt på stan. Numera sitter Elliot framåtvänd och älskar alla nya intryck och ler charmerande mot alla han möter. När han var mindre brukade han somna på stört när han satt vänd mot mig. Perfekt om man har en grinig, mammig bebis men samtidigt behöver ha båda händer fria. Vi har den här från Babybjörn.

n

n

n

n

Sist men inte minst – babybouncern. Detta var det absolut första vi köpte till Elliot men det är ingen idé att köpa innan beisen är ca två månader. Elliot tyckte inte alls det var kul förrän han blev lite större. Nu är det däremot perfekt att sätta honom i på badrumsgolvet medan jag duschar, eller på köksgolvet när jag lagar mat. Inte så kul att sitta i under en lång tid, men en riktig räddare när man t.ex ska hänga tvätt eller sminka sig. Tips att köpa till leksakerna!

n

Håller ni med eller har ni andra tips på några riktiga räddare i nöden med en liten bebs?

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.