Nathanelle

HEMMA HOS OSS.

n

På första våningen har vi kök och vardagsrum (entrén är en trappa ned) samt en härlig balkong. Ser fram emot att inreda den i vår!

n

n

På andra våningen har vi ett stort rum med skrivbord, dator och förvaring. Toalett till vänster och två sovrum. Mattan är ifrån Ellos, lampa Kartell och tavlan är en julklapp och föreställer Elliot som nyfödd – så fin!

n

n

Vårt sovrum är ljust och luftigt, älskar det! Sängen är från Ikea, linnelakan från Kosta Linnewäferi, tvättkorgar från House doctor, taklampa och stege till höger från Ellos.

n

n

Elliots rum är inte helt färdigt ännu. Just nu är det kombinerat gästrum. Byrån är Ikea med målade knoppar av mig, stol från Kartell och vaggan är min gamla.

n

Hej på er! Ni är många som önskat bilder från våran lägenhet så passade på att fota lite idag. Mina föräldrar har varit här hela dagen, så vi har myst, fixat och ätit lunch. Nu har de checkat in på hotell, killen har åkt på jobb och Elliot sover på balkongen. Vi ska ha en lugn eftermiddag och kväll och imorgon är det min födelsedag. Inte alls lika spännande efter att man fått barn, haha. Önskar er en fortsatt fin lördag.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.