Nathanelle

NYÅRSLISTA.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Ja, det kan man säga. Var gravid och födde barn! Första mars plussade jag och den fjortonde november föddes vår älskade Elliot.

n

n

Har du några nyårslöften? Nej, det kan jag inte säga. Komma igång med träningen så smått efter graviditeten och försöka njuta av varje dag. Bebistiden kommer aldrig tillbaka.

Blev några av dina vänner föräldrar i år? Tror inte att någon av mina nära vänner fick barn (amningshjärna) men många bekanta och inte minst jag själv.

Vilka länder besökte du? Vi var på kanarieöarna när jag var i tredje månaden och graviditen ännu var hemlig. Sedan var vi ett par dagar i Tyskland i somras. Alldeles för lite resor i år.

n

n

På La Gomera i april

n

n

Tyskland i juli

n

Vad önskar du att du gjort mindre? Vilken svår fråga. Legat i soffan kanske?

Bästa köpet? Hm.. Får väl vara vår barnvagn eller mina gravidtights, haha.

Bästa minnet från 2016? Självklart dagen då Elliot föddes. Du kan läsa min förlossningsberättelse här.

n

n

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Jobbade och avslutade dagen med drinkar och en god middag med min kille.

Favoritprogram på TV? Så mycket bättre

Ett datum du alltid kommer att minnas? 14:e november.

n

n

Bröllop i september <3

n

Vad spenderade du mest pengar på? Bebissaker!! Och min Balenciaga.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit ganska likgiltig i år. Har varit så uppslukad av det lilla livet i min mage att jag har haft svårt att känna något annat. Donald Trump och flyktingkatastrofen har liksom inte gått in. Allt har bleknat ijämförelse. Tycker det var ganska tråkigt att vara gravid och saknade min kropp. Sista två månaderna har dock varit ren och skär lycka, trots att det varit jobbigt till och från.

Hur har din träning & kost varit 2016? Ett skämt, haha. Höll igång med träningen genom hela graviditeten med stryrketräning och yoga. Kunna löpträna fram till vecka tjugosju vilket jag var väldigt glad för. Tror aldrig jag ätit så mycket socker som i år. Ser fram emot en sundare livsstil med god, nyttig mat i 2017.

n

n

n

Vad fick dig att må bra? Min pojkvän som varit vid min sida hela året. Vet inte vad jag skulle gjort utan honom.

Är det något du saknade 2016 som du vill ha år 2017? Löpning, resor, rödvin, haha. Förra året sa jag att jag ville festa mer i 2016, haha, det gick ju bra. Gick ut en gång i februari och det var det.

Vad ser du mest fram emot med år 2016? Att vara mammaledig ända till slutet av augusti. Det ska bli så underbart att lära känna vår lilla son och kunna spendera all tid på honom. Sedan ser jag fram emot att komma igång med träningen igen, kanske löpa halvmaran i september och börja känna mig som mig själv igen.

n

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.