Nathanelle

VECKA 36.

n

Alltså hur snabbt har den här graviditeten gått? Tycker det är helt galet, nu är det bara 35 dagar kvar till beräknad förlossning! De senaste kvällarna har jag haft ganska ont. Sammandragningar eller förvärkar, vettitusan vad som är vad, men det känns iallafall och igår fick jag ligga med en varm vetekudde på magen. Sedan har vi ju det här ordet “ont”. Förvärkar ska göra ont, men vad är ont? Ta mig tusan en djungel det där och helt omöjligt att veta förrän efteråt kan jag tänka mig. Han får gärna stanna inne ett par veckor till dock så vi kan få ordning på det sista, men nu börjar jag känna lite smått panik över att tvätta bebiskläder och packa BB-väskan.

Nu börjar han iallafall bli färdigbakad där inne. Mäter ca 47 cm och väger 2.6-3 kg. Rör på sig som en galning varje dag, men verkar sova samma tider som mig så det bådar väl gott kan man hoppas. På måndag ska vi till barnmorskan igen och efter det tror jag man kommer ca var till varannan vecka fram till födseln.
Förutom värkarna har jag väl mått relativt bra senaste veckan förutom en rejäl förkylning och att jag låg sjuk i tre dagar, men så har kroppen också fått vila.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.