Nathanelle

VECKA 35.

Oj, vad jag har tyckt synd om mig själv idag. Legat i soffan och snorat precis hela dagen, SÅ tråkigt. Gick ut i regnet för att handla lite middag och har nyss tryckt i mig ett helt paket gifflar. Ska göra nudelsoppa till middag med massa chili och ingefära och hoppas det hjälper.  

n

n

Idag går jag föressten in i vecka 35! Sex veckor, ynka 42 dagar kvar till BF. Förutom att jag ligger helt däckad idag har jag faktiskt haft ganska mycket energi senaste veckan. Har känt mig pigg och fräsch. Har dock inte tränat något under hela veckan, så kanske därför jag känt att jag haft energi över. Saknar träningen så mycket, framför allt snabba promenader och joggingrundor. Ser fram emot att kunna gå igen utan att få ont efter hundra meter. Har en vecka kvar på jobbet innan jag går på mamma-ledighet och sedan ska det packas och flyttas så tiden kommer gå undan.

Jag känner mig faktiskt redo för att föda barn och är ganska taggad på hela scenariot, tro det eller ej. Målbilden med en liten bebis på bröstet hjälper såklart, gud vad vi ska mysa. Ser så mycket fram emot att se hur han ser ut och vad det är för liten person.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.