Nathanelle

VECKA TRETTIOFYRA.

Holy moly, nu springer tiden i väg igen. Hann ju inte ens uppdatera om vecka 33! Lilla baby boy är nu 45 cm lång och väger drygt 2.2 kg – det känns vill jag lova. Ibland känner jag mig SÅ tung för att nästa dag känna mig lätt och pigg. Det märks att det börjar bli trångt där inne, för rörelserna är allt mer långsamma, “bökiga” och intensiva. 

n

n

Jag har mått bra den senaste veckan förutom min jäkla skuldra som gör ont varje dag. Har även börjat få en hel del sammandragningar, främst om kvällen. Det gör inte ont, men är ganska obehagligt och inte speciellt skönt. Jag cravar mest kolhydrater och känner att kroppen behöver få i sig mer energi än tidigare. Rotfrukter i alla dess slag, frukt och knäckebröd med ost går ned alla tidspunkter på dygnet. Det börjar dessutom bli ganska tungt på jobbet och efter en heldag är både kropp och hjärna helt mosiga och jag får svårt att tänka och prata klart. Inte det lättaste att svara på mail och telefon på danska dagarna i ända med gravidhjärna, haha. Ser fram emot att gå på föräldrarledighet om två veckor.

n

n

Jag börjar längta efter bebis så otroligt mycket och ser så mycket fram emot att möta honom. Först blir det flytt om tre veckor och sedan är det ynka fyra veckor kvar till BF så det går undan nu. Här i Danmark blir man erbjuden att bli igångsatt vecka 41+5, så han är senast här 22 november – helt galet. Hur är det i Sverige med det föressten?

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.