Nathanelle

VECKA TRETTIOTVÅ.

Idag går jag in i vecka trettiotvå och på lördag är det exakt två månader kvar till bf. Bebis är nu ca 42 cm lång och väger drygt 1.7 kg. Den här veckan har nog varit jobbigast hit in tills. Jag har varit så trött om dagarna och när jag kommer hem från jobbet. Orkar inte göra mer än en sak om dagen, så att både träna och jobba samma dag fungerar inte. Jag är så ledsen för att jag inte kan ta snabba promenader längre utan att få ont. Det är någonting jag verkligen saknar. Ska ge det ett försök till men det är fruktansvärt att få den smärtan i höger sida av magen och inte kunna gå ett steg utan att det gör ont.

n

n

Amningsbh från Boob Design HÄR

n

Var på graviditetskontroll hos min läkare i förrgår och där såg allting fint ut. Bebis har börjat lägga sig med huvudet nedåt och gör sig klar för ankomst. Största krämpan förutom tröttheten är ryggont, även här endast i höger sida runt om skulderbladet. Blir tokig för det försvinner inte vad jag än gör. Varvar massage från killen med att ligga på min spikmatta så ofta som möjligt. Yoga och bastu hjälper också en stund. Annars längtar jag mest efter vår lilla kille, så mycket att det gör ont i hjärtat ibland! Du är så välkommen och efterlängtad lilla bebis!

n

n

Att se mina egna fötter är ett minne blott, haha. Gör väl inte så mycket då de är svullna och ser gräsliga ut. En pedikyr hade inte suttit fel!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.