Nathanelle

VECKA 27.

Alltså stressen över hur snabbt tiden går just nu. Hur mycket jag har att göra i augusti och hur snabbt det kommer gå tills det bara är en månad kvar. Oh my! Det är så mycket som ska ordnas som stressar mig. Allt som handlar om pengar, mammaledighet, barnrum, förberedelseskurser och ja, jag vet inte vad. Försöker njuta så mycket det går, men ibland kommer stressen som en stor klump i magen.

n

n

Blir dock lugn så fort jag känner vår lilla älskling sparka. Senaste veckan har han även hickat en hel del, det är som hela magen bara hoppas till, så gulligt så jag dör, haha! Hela förra veckan har jag faktiskt mått otroligt bra, kan inte klaga på någonting egentligen. De senaste nätterna har jag dock fått springa och kissa 2-3 gånger per natt vilket är otroligt irriterande. Dessutom vaknar jag kissnödig när killen ska upp vid sju, så då är det helt omöjligt att somna om igen vilket innebär att jag är uppe ganska tidigt varje dag och blir trött på kvällen. 

Tycker magen växer för varje dag som går och jag börjar känna mig rätt tungt nu. Han väger ändå ett kilo och är ca 36 cm lång. Känner att jag får lägga löpningen på hyllan till efter förlossning och istället ska jag satsa på ett yogapass varje onsdagsmorgon, ett styrkepass i veckan och så promenader så ofta jag hinner. Tror det är en bra kombination för att bli stark både fysiskt och psykiskt innan det är dags. 

n

n

Älskar föressten dessa mamajeans från Asos, utan mudd! Väldigt skönt då muddarna är dö-varma.

n

Nu bär det av till Sverige med svärföräldrarna hela helgen. Låter bloggen vila men ni hittar mig på instagram @nathanelles. Puss och kram på er!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.