Nathanelle

VECKA TJUGOSEX.

n

n

n

n

Älskar den här amningsbh:n från Glammom.se

n

Idag går jag in i vecka tjugosex och endast 105 dagar återstår. Snart nere på tvåsiffrigt! Jag kom nyss hem från ett rutinbesök hos läkaren där de kollade urinprov, blodtryck, bebis hjärta osv och allt såg bra ut. Vägde mig också och har gått upp nästan precis åtta kg sedan innan jag blev gravid, det börjar kännas nu (: Tror dessutom mina höfter har blivit bredare senaste veckan, det händer ju när bäckenet lösnas upp, men det slog mig när jag skulle ta på mina gravidjeans som jag köpte i, ehmm, vecka sju. Tips för nygravida! Köp inga gravidkläder för tidigt, de kommer inte passa. Pengar rakt ned i sjön, haha.

Bebis: Lilla bebsen är nu ca 35 cm lång och väger 900 gram och kan öppna och stänga ögonen. Han reagerar på både ljud och ljus och rör på sig mycket. Mitt hjärta smälter lite när min kille pratar och sjunger för honom varje dag, haha. 

Mående: Jag mår för det mesta toppen! Har återigen haft problem med kramper i vaderna på natten och inatt vaknade jag upp och skrek av smärta, stackars Kasper blev livrädd. Tror det var för att jag var stillasittande nästan hela dagen igår, men fy vad obehagligt det är. Får ont i ryggen av mycket stillasittande men kör lite yogaövningar varje dag för att underlätta och försöker stå/gå så mycket jag kan. 

Träning: Har kunnat löpa en hel del senaste veckorna, men allt hänger på hur han ligger. Ligger han högt upp går det toppen, men när han trycker nedåt blir det extra tungt och jag känner mig kissnödigt vid varje steg. Känner att konditionen har blivit sämre, men känner mig ändå relativt stark och vältränad, något jag är övertygad kommer hjälpa vid förlossning. Har märkt att jag får ont, nästan som håll, när jag gått för långt eller för snabbt, men har blivit bättre på att vila och ta det lugnt när lillen säger ifrån.

Cravings: Har inga direkta cravings men det jag varit extra sugen på sista tiden är yougurt, fil, mjölk, frukt och saltlakrits. Har börjat äta ett lättare kvällsmål efter middagen innan jag går och lägger mig då jag annars vaknar vrålhungrig på morgonen, så det brukar bli en skål youghurt med müsli eller liknande. 

Veckans jobbigaste: Komma ihåg de där jäkla knipövningarna, haha. Jag gör dem när jag kommer i tanke om det, men för det mesta glöms det bort i farten. Vet dock hur viktigt det är, så ska verkligen försöka bli bättre på att göra det, perfekt att köra fem minuter på jobbet när jag står upp med mailen, haha.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.