Nathanelle

VECKA 15.

Hej på er! Imorse var jag i skolan klockan nio för en lektion – som visade sig vara inställd. Extra jobbigt eftersom jag skulle jobba vid klockan tolv. Åkte tidigare till jobbet och satt och drack te och pluggade två timmar istället innan det väntades jobb fram till 17. Idag går jag föressten in i vecka femton och andra trimestern. Helt galet! Tycker tiden både går snabbt och långsamt, svårt att beskriva, men nu börjar tydligtvis den härliga perioden, iallafall om man ska tro alla appar. 

Bebis är just nu på storlek med en apelsin och är ca 14 cm lång och väger runt 100 gram. Häftigt! Jag mår som vanligt men känner mig extra trött efter flera timmars stående jobb och märker att jag inte orkar lika mycket som jag brukar. Magen har börjar visa sig och det är härligt tycker jag. Än så länge går jag nog under kategorin småfet för omgivningen men hoppas snart att man ska kunna se att det är en gravidmage som gömmer sig under tröjan ?

n

n

n

Jag har fotat magen varje vecka sedan vecka sex. Kan vara kul att titta tillbaka på efteråt  tänker jag. Redan i vecka nio tycker jag att 

magen blev större men det var såklart mest svullna tarmar. Magmusklerna har jag inte sett röken av sedan dess iallafall, haha.

n

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.