Nathanelle

DAGENS.

n

Idag stack vi till Østerbro och käkade lunch på min vän och gamla kollegas nyöppnade restaurang – Souls. Allt på menyn är ekologiskt, vegetarisk eller veganskt och det finns allt från brunch till burgare och sangria. Jag ska deffinitvt dit och testa brunchen en dag, såg riktigt gott ut men acaibowl och veganplättar.

n

n

n

Idag slog jag dock till på en sötpotatissallad med tofu, edamamebönor och alfagroddar och en lemonad till det. Så gott och underbart ute i solen.

n

n

Sedan gick vi vidare och satte oss vid vattnet och njöt en stund innan vi vandrade vidare mot Samsøe o Samsøe’s outlet. Där bjöds det på öl, gourmet korv och eko-glass, riktig härligt såg det ut. Vi siktade dock mer in oss på shoppingen och snuppade en smarrig korv efteråt.

n

n

Klänning H&M, tröja Pieces, jacka Vero Moda, solglasögon Michael Kors, skor Nike.

n

Hur vackra hus bakom mig, här skulle man ju kunna bo. Så mysigt kvarter!

n

n

Vi fick shoppat en hel del. En massa baströjor till struntpriser och en underbar stickad tröja. Samsøe o Samsøe har en gigantisk outlet två gånger om året och jag brukar alltid vara på plats och shoppa loss. Så mycket snyggt till riktigt bra priser. 

Efter shopping och korv tog vi tåget två stopp till biografen och såg The junglebook vid en lagom tid, 17.30, haha. Den var faktiskt riktigt bra, feelgood-film och värd att se. Och hörrni, tack för alla grattis! Ni kommer såklart få veta allt i sinom tid, ska bara smälta allt lite först och se vart jag ska börja. Har ni några frågor är det bara att ställa. Nu har jag lagt upp fötterna på soffbordet och ska lägga mig i soffan och se något skräp på tv. Önskar er en fin kväll!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.