Nathanelle

LAST COUPLE OF DAYS.

Äntligen ledig söndag kväll! Herregud vilken vecka! I fredags hade vi sista dagen på kursen och efter femtio timmars plugg den här veckan firade hela klassen med att gå till Fredagsbaren och dricka öl. Så jäkla rolig kväll men inte lika roligt lördag morgon, fy fan, haha. Blir bara värre ju äldre man blir. Då väntades dessutom elva timmars jobb, bara att kämpa sig igenom.

 

 

Imorse ringde klockan vid åtta, hade nämligen köpt ett stånd på Studenthusets loppmarknad så där har jag stått tillsammans med Trine 10-16 och sålt alla våra kläder. Sådan befrielse att bli av med massa skit och perfekt att tjäna lite extra pengar.

 

 

Galet mycket folk. Fick sålt ungefär hälften och resten skänkte jag till Rädda barnen. Sådan toppen-idé att ha en sådan här loppmarknad. Återanvändning is the shit!

 

Krävdes ett antal koppar kaffe att hålla mig vaken idag, nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har nyss tagit en lång dusch och sitter med ansikts- och hårmask och ska se gårdagens Mello på svtplay. Hoppas ni får en fin kväll!

Byxor och tröja H&M, jacka Samsøe Samsøe, skor Nelly 

 

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.