Nathanelle

EN NYÅRSLISTA.

Jag brukar ju alltid göra en årsresumé, men det är så galet tidskrävande så i år kör jag den snabba varianten med en lista.

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Sprang ett marathon. Det är nog mitt stolaste ögonblick 2015.

 

 

Har du några nyårslöften? Brukar sällan ha löften, tycker det låter så negativt. Däremot önskningar som jag hoppas ska slå in.

 

Blev några av dina vänner föräldrar i år? Ja, herregud, vem blev inte förälder i år? Tror jag har ett tio-tal vänner som fick barn.

 

Vilka länder besökte du? Det blev bara en resa i år – men vilken sån. Två veckor i Bali, bästa resan ever. Nästa år hoppas jag på fler resor!

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Pluggat och jobbat, haha. 

 

Bästa köpet? Köpte en fin Kartell-stol i början av året som jag är väldigt nöjd med, annars min kamera från Nikon.

 

Bästa minnet från 2015? Vår resa till Bali och när jag sprang över mållinjen i Copenhagen marathon.

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag spenderade dagen på spa och på kvällen gick jag ut och åt middag med min kille. En mysig dag som alltid. 

 

Favoritprogram på TV? Så mycket bättre och så älskar jag Vardagspuls och Nyhetsmorgon.

 

Ett datum du alltid kommer att minnas? Nej, inget speciellt datum som jag kommer ihåg.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Resor och skolböcker tror jag. Och mat såklart.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Varken eller. Jag är väldigt sällan ledsen, men överlag har det varit ett ganska tråkigt år. Mycket plugg och jobb och för lite resor och vardagslyx.

 

Hur har din träning & kost varit 2015? Mindre styrketräning än vanligt. Första halvåret var dedikerat till löpningen och sedan i somras har jag lagt mest fokus på stretch och yoga, något som jag kommer fortsätta med i det nya år.

 

 

Vad fick dig att må bra? Träffa min familj och mina vänner. Gå ut och äta middag med min kille. Vardagslyx. Fredagsmys.

 

Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016? Ta dagen mer som den kommer, inte tänka så mycket framåt och få ångest för småsaker. Umgås mer med vänner, festa mer och säga ja fler gånger än nej.

 

 

Vad ser du mest fram emot med år 2016? Just nu ser jag mest fram emot att 2016 skal vara över, haha, vill verkligen bli klar med min utbildning så fort som möjligt, men tills dess ska jag försöka njuta av vardagen. I januari fyller jag 25, det ser jag fram emot. Jag gillar att bli äldre. Sedan ser jag fram emot att planera och boka in resor samt gå på flera bröllop. Om 2015 var babyboom så är 2016 weddingboom.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.