Nathanelle

EN LISTA.

 

Vad behöver du mest just nu? En spaweekend med min kille. Massage, bastubad och bara vila.

 

Vad tror folk om dig? Ingen aning. Jag uppfattas nog ibland lite bitchig vid första intrycket, men faktum är att jag är rätt blyg och tillbakadragen i grupper innan jag känner av stämningen och människorna. Efter det kan jag sällan vara tyst och skämtar jämt. Gärna dåliga skämt som ingen annan än jag själv förstår, haha.

 

Snarkar du? Nej, däremot gnisslar jag tänder!

 

Brukar du skratta för dig själv? Skratta, sjunga, prata – JA! Värst är när jag går och diskuterar tyst med mig själv och till och med rör munnen, haha.

 

Kramar eller kyssar? Kramar! Bara gosa sig ned i sin killes famn, finns det något mysigare? 

 

Vad lyssnar du på just nu? Allt av Miriam Bryant och Lukas Graham (svinbra dansk artist – lyssna!)

 

Vad har du gjort i dag? Praktk 8-14, handlat julklappar till min syster och kille, tränat och ätit laxwraps till middag.

 

Vad gör du just nu? Sitter uppkrupen i soffan i myskläder och ser Vardagspuls, mitt favoritprogram.

 

Hur svarar du i mobilen? “Hej!” eller “Hej, det är Nathanelle”. Avskyr dock att prata i telefon (förutom med min famil). Svarar aldrig när jag inte känner igen nummret eller om det är Okänt nummer. Vill man mig något får man skicka sms eller mejl.

 

Antal timmar sömn inatt? Somnade vid tio och vaknade 5.45. Brukar sova 7-8 timmar.

 

Vilka yrken har du haft? Telefonförsäljare, julkortssorterare, servitris, bartender och snart arbetsterapeut.

 

Favoritdryck på morgonen? Dricker bara en stoor kopp kaffe och så vatten till frukosten.

 

Vilken film såg du senast? The Intern med Ann Hathaway och Robert Deniro – den var faktiskt riktigt bra. Till och med min kille sa att den var bra (och det händer aldrig av en “tjejfilm”)

 

När brukar du oftast gå och lägga dig? Jag brukar gå och lägga mig mellan 21-21.30, haha. Jag är SÅ trött på kvällarna och orkar inte hålla ögonen öppna efter tio. Brukar lägga oss i sängen och se på tv men oftast somnar jag inom fem minuter.

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Förälskelse vid första ögonkastet kanske. För mig och Kasper tog det 1 1/2 år innan vår bekantskap blev till kärlek och innan dess fanns inte en tanke på något annat än vänskap.

 

Vad ska du göra i helgen? Imorgon ska jag och min kille ha date-night, lördag blir en skön, ledig dag utan massor av planer och på söndag väntas jobb 12-22.

 

Älskar den här bilden på oss från när vi var nykära och sådär ihop i hemlighet. Snart fyra år sedan nu <3

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.