Nathanelle

BEN OCH MAGE.

 

Idag blev det ben och mage på gymmet. Startade med att gå i butiker och kika och kände hur motivationen sakta men säkert sjönk. Köpte en Raw bite på gymmet och vips var den tillbaka. Den här i smaken Peanut är riktigt god. Smakar som Snickers men innehåller endast dadlar och osaltade jordnötter.

 

 

Bestämde mig för att köra fler repetioner och lägre vikter idag. Brukar alltid köra TUNGT när jag kör ben så kände att det var dags för en omväxling. Tänk på att försöka variera er träning så mycket som det går. Då får ni bäst resultat. Själv är jag urdålig på det och kör oftast samma vikt, övning och reps. 

 

Startade med fem min crosstrainer som uppvärmning. Därefter 4 x 12 benpress (80-120 kg), 3 x 12 bulgariska utfall utan vikt, 3 x 15 abductor, 3 x 10 bencurl med boll (bild). Det fick räcka för benen, körde även en del mage bland annat crunches med 10 kg vikt, toes to bar, crunches på boll, mage i trx (med fötterna i banden, stå i hög planka och dra in knäna mot magen). Brände ganska bra efter det.

 

 

Efter styrkan körde jag tjugo minuter stretching och tre x 10 rehab-övning med gummiband för baksida axlar. Ska försöka få in det som en vana att köra efter varje styrkepass. Väl hemma kokade jag upp lite pasta och gjorde en krämig laxpasta med lax-rester från igår. Riktigt smarrigt! Nu sitter jag med en hårfärg i håret. Har känt mig så grå och tråkig de senaste veckorna så kände att det var dags för en quick-fix.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.