Nathanelle

MIN HUDVÅRDSRUTIN.

Någon önskade att se vad jag använder för produkter till min hud. Det skiftar lite beroende på årstid, men allt som oftast är det detta.

 

Jag älskar Exuviance. Har gått på många behandlingar hos en hudterapeut som jobbar med Exuviance och hon rekommenderade att jag skulle byta ut alla mina produkter mot just det märket. Jag har testat de flesta produkter och dessa köper jag om och om igen. Min facialcleanser är riktigt bra och tvättar ansiktet rent och får lätt bort makeup. Som scrub använder jag Triple Microdermabrasion någon gång i veckan. Den är väldigt dryg och helt fantastisk. Jag använder den här ansiktstvätten, men den är slut just nu och har inte hunnit köpa ny.

 

 

 

En budget-version som ansiktsscrub är den här från Neutrogena. Den fungerar toppen och kostar ca en femtio-lapp tror jag.

 

 

 

Under sommarhalvåret använder jag gärna Dermalogicas Skin Smoothing Cream som dagkräm. På vinterhalvåret är jag torrare i hyn och använder A-cream som finns i hälsokostbutiker. Min absoluta favorit ansiktsmask kommer från Bioline. Har använt den i ca tre år och kommer aldrig släppa den.

 

 

 

När budgeten tryter har jag inte lust att köpa dyra krämer. I sommar har jag använt en dagcream från Vichy med SPF 25 och en nattkräm från L´oréal. Annars använder jag gärna en nattkräm från Exuviance som jag gillar. Måste köpa nytt asap.

 

 

 

 

När ansiktet känns torrt brukar jag spraya Multi-active toner från Dermalogica på ansiktet. Perfekt när man reser och ultimata flygplansprodukten. Har den även i resestorlek.

 

 

Här har ni min sminkrutin. Jag startat med att lägga Clarins Beuty Flash balm som grund. Därefter använder jag antingen Garniers BB cream eller Lumenes Nude perfection foundation. Det är min favoritfoundation. Väldigt tunn och fin färg, jag har den ljusaste. Använder en concealer från La Roche Posay som jag glömde fota, finns på apoteket.

 

Jag älskar att skugga mitt ansikte och använder en hel del av Nars Laguna-puder under kindbenen, käkbenet och på sidorna av ansiktet. Har lite jusrosa rouge på kindbenen och Mac Lustre drops på ögonbryns- och näsbenet. Använder en brun skugga till mina bryn och that’s it!

 

Använder aldrig mascara i skolan eller på jobbet. Tar det ibland om jag ska ut och käka eller göra något speciellt, men jag hatar det, haha. Det värsta jag vet är att tvätta av mascaran och så tycker jag det är så skönt att känna sig ren runt ögonen. Har tack och lov ganska mörka fransar, så tycker inte skillnaden är så stor.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.