Nathanelle

SEPTEMBER GENOM ARKIVET.

Tänk att jag snart har bloggat i åtta år. Åtta år! Sedan jag var sexton bast, haha. Det är så kul att gå tillbaka i arkivet och titta igenom gamla bilder. Minnas tider man aldrig vill glömma och snabbt bläddra förbi tider man gärna vill glömma. Här kommer lite outfits från september tillbaka till 08.

 

2014 och 2013.

Ganska likt min stil idag. Bekvämt och snyggt. Har verkligen hittat min stil efter många år av exprimenterande. Känner mig väldigt trygg och harmonisk som person och det tycker jag man kan se på bilderna jämförelse med åren innan.

 

 

 

2012 var jag nyförälskad i min kille och väldigt lycklig. Vågade knappt be honom fota outfits till bloggen, så har inte så mycket att välja mellan, hehe.

 

 

 

2010 var jag nyss hemkommen efter fem månaders jobb och fest på Kos. Ser väl ganska lagom sliten ut, haha. Flyttade till Köpenhamn två månader senare. En hel del fest ser det ut som, tror inte jag riktigt jag var mig själv den här perioden, men någon gång i livet ska man väl tappa sig själv för att sedan finna tillbaka till det som betyder något.

 

 

2009 bodde jag i min etta i Växjö, hade the time of my life, haha. Shoppade för alla pengar jag hade och hade nog inget annat än pasta i skafferiet, haha.

 

 

 

 

2008 älskade jag att testa nya stilar. Gick sista året på gymnasiet, shoppade mycket på second hand, hade ALLTID högklackade skor och såg mig själv som en “ren modebloggare”, haha.

 

Gillar ni sådana här inlägg?

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.