Nathanelle

VEGGIE-DINNER.

 

Tidigare idag gjorde jag en juice på morötter, zucchini och rödbeta. Juicen var god, men det var inte det som var huvudprodukten. Jag ville nämligen åt alla rester av grönsakerna. Perfekt att använda det när det är tömt på all vätska.

 

 

 

Gick iväg en sväng, lånade bland annat en bok på biblioteket och – köpte en food processor! Yey, äntligen blir allting enklare i köket! Jag hällde i en burk kikärtor, vitlök, rivet citronskal och så resterna från grönsakerna. Veggie-biffar in the making.

 

 

Var även inne på vår hälsobutik och köpte med mig den här pastan. Gjord på soyabönor och full med protein och betydligt färre kolhydrater än vanlig pasta. Jag känner mig alltid så uppblåst efter att ha ätit pasta, men med den här pastan kan man njuta med gott samvete och glad mage.

 

 

Väldigt mättande dessutom.

 

 

Hade i maizena, ett ägg, salt och peppar och gjorde sedan biffar som jag stekte i kokosolja och toppade med semsamfrö. Till det bönpastan och ärtor. 

 

 

Blev faktiskt väldigt gott!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.