Nathanelle

LIVET PÅ EN PINNE.

Hej på er finisar! Idag gick det bättre att ladda upp bilder. Vi har haft en underbar dag här på Bali, med massor av sol och kärlek. Ni får ett litet bildregn från dagen.

 

 

Startade morgonen med frukost kl 8-9. Frukosten är prio ett för mig när det kommer till hotell, och den här frukosten är fantastisk! Det finns allt från färsk frukt, omelett gjord framför ögonen på dig, glutenfritt, kokosmjölk, bananpannkakor, sjukt mycket onyttigt, men lika mycket nyttiga alternativ. Love it!

 

 

 

Startade dagen med ett dopp i poolen och en halvtimmes poolstretch. Lika töntigt som det låter men skönt att få stretcha igenom kroppen på morgonen. Skippade dock följande klass – aquaaerobics, haha.

 

 

 

Min bikinitopp kommer från Urban outfitters, nederdelen från H&M och hatten är köpt på Glitter.

 

 

 

Dagens lunch bestod av seafood-salad och en Radler. Min nya favvo. Öl och lemonad och endast 2{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} alkohol – perfekt till lunch! Lunchen avnjöts..

 

 

 

.. I en trädkoja! Med läcker havsutsikt. Inte illa vill jag lova.

 

 

Efter lunch gick vi ut på en timmes promenad på stranden. Underbart klart vatten här. Jag övade på handstående mest hela tiden..

 

 

 

Min snygga karl!

 

 

Livet på en pinne (eller palm).

 

 

 

Det bästa av allt. Kokosvatten överallt! Och den färska varan dessutom. Jag dricker en om dagen, tio spänn för säkert en liter är inte illa.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.