Nathanelle

HOW TO: MAKE THE PERFECT BANANA-PANCAKES.

En rätt som jag älskar att äta, både till frukost men också till mellanmål eller kvällsmål, är banan-pannkakor. Detta fantastiska fenomen som smakar betydligt mer osunt än det är. Det innehåller nämligen bara två ingridienser. Banan och ägg. I mina har jag dock lite extra för att få till en större mättnadskänsla och näringsvärde. 

 

 

 

Till två personer: Två bananer, fyra ägg, en tsk chiafrö, en msk havregryn och lite kardemumma för smak.

 

 

Mosa banenerna för hand eller som jag – blanda ned i en mixer så får du en slät smet på nolltid.

 

 

 

Stek som pannkakor i lite kokosolja. Jag steker allt i kokosolja, ett absolut måste i mitt kylskåp.

 

 

Utseendet spelar ingen roll. Stek på medelhög värme tills de blivit gyllenbruna och går att vända.

 

 

Toppa med allt gott du har hemma. På min har jag kiwi, nektarin, hallon, blåbär, skivad banan,
gojibär, kokosflakes och agavesirap. Enjoy!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.