Nathanelle

LEGDAY.

 

Idag körde jag ben tillsammans med min kille. Jäklar, vad det brände! Kunde knappt gå efteråt. Dessutom testade jag Fitnessguru’s nya PWO innan. Jag är inget fan av pre workouts faktiskt. Tycker det är riktigt obehagligt när det börjar sticka i hela kroppen. Känns som någon gör tusen nålar på hela kroppen, inte alls skönt. Så nej, det är inte min grej, men ville iallafall testa. Hade mycket energi på passet men vet inte om det beror på det eller på att bara var extra taggad.

 

 

 

Gillar man att få extra energi innan träning så tycker jag absolut att man ska testa, men det är inte för alla. Personligen tycker jag en kopp kaffe eller en godisbit fungerar minst lika bra. Smaken Apple är ingen hit, men har aldrig smakat en PWO som smakat gott, så hade inte så höga förväntningar. Är ni sugna på att testa hittar ni den här.

 

 

 

På gymmet körde vi följande. Fyra set knäböj i smithen, tre set benpress (två av seten körde jag med ett ben i taget), tre set glutemaskin, tre set adductor och 3 x 20 gående utfall. Så jävla jobbigt! Körde även en hel del mage i mellan seten. Det blev toes to bar, bakåtvända situps, sneda crunches med 10 kg vikt och atomic situps. Körde en lång stretch efteråt och gick sedan till min läkare för en stelkrampsspruta. Snart semester!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.