Nathanelle

1/2 MARATON.

Klockan tolv begav jag mig ut på en långrunda. Sprang in mina maratonkläder, eller iallafall skor, strumpor och shorts. Solen sken hela morgonen men när jag väl kom ut tittade jag bakom mig och såg de mörkaste molnen. De ville samma håll som mig men jag låg steget föra och de nådde mig inte förrän efter ca tio kilometer. Då började det dugga lite smått och det blev faktiskt inte så mycket värre än det. Ganska skönt tyckte jag.

 

 

Sprang nede vid søerne, genom stan, förbi mitt jobb och så hem igen. Sammanlagt blev det 21 kilometer på drygt 1 timme och 55 minuter. Rekord! Faktiskt var det den första maj för sex år sedan som jag sprang mitt första halvmaraton. Då slutade tiden på strax över två timmar (ni hittar inlägget här). 

 

 

Kompressions-strumpor har blivit ett måste för mig när jag kör långpass. De hjälper VERKLIGEN. Brukar annars känna mig varm, tung och spänd i vader och fötter men dessa håller benen allerta och minskar smärtor efter. Just dessa kommer ifrån SOC. Nu har jag nyss tagit en dusch och ätit lite, skulle helt lägga mig på soffan och slappa ett par timmar, men ska istället göra i ordning mig för jobb 17-23. 

 

 

Tunga moln som nått fram till mig

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.