Nathanelle

FÖRMIDDAGS-LÖPET.

 

Solen sken idag och samtidigt småduggade det under våran löparrunda. Det blåste en hel del och var riktigt tungt i benen till och från, men att komma hem svettig, med fräknar på näsan (!) är en underbar känsla. Vi sprang en ny runda idag och fick mycket skön terräng under fötterna. Kände knappt av mina knän idag, som brukar göra ont ibland.

 

Sammanlagt blev det drygt tio kilometer på en okej tid. Ungefär den tiden jag tänker hålla under maratonet, så nu gäller det bara att nöta på. Måste lära kroppen vara ute längre och springa minst två timmar. Det är ju en ganska stor skillnad från en timme till fyra… Nu blir det iallafall välförtjänt påsk-lunch!

 

Fick föressten en fråga som jag tyckte var värd att nämna i bloggen.

 

Hur gör du för att inte jämföra dig med andra? alltså jag tränar t.ex. men kan känna att jag ändå aldrig kommer bli lika fit som vissa tjejer. Blir du deppad ibland när du ser andra? 
Jag tror det där är en åldersfråga. Jag jämförde mig nog ganska mycket med andra när jag var yngre, men för varje år som går, dessto tryggare har jag blivit med mig själv. När jag var 17, 18, 19, 20 var jag nog ganska osäker på insidan, även fast jag verkade väldigt självsäker. Nu är jag 24 och kunde inte bry mig mindre om vad folk tycker och tänker om mig. Har liksom varken tid eller ork på att lägga ned energi på det. Det finns så mycket annat att tänka på som är viktigare. Lite flummigt kanske, men jag tror verkligen det handlar om mental ålder och självklart ens egen självkänsla och självförtroende såklart. Är övertygad om att fysisk träning även stärker självkänslan.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.