Nathanelle

MY BEAUTYFAVS.

Fick frågan om jag kunde skriva om mina skönhetsfavoriter, so here we go! Jag köper mina favoriter över nätet då de är betydligt billigare än på salong. Tips är att söka lite extra för att få bästa pris, men självklart måste det vara från en tillförlitlig site.

 

 

Min favorithårinpackning har hängt med sedan 2009 och finns alltid i min skönhetslåda. All soft från Redken är bäst i test alla gånger – och då har jag testat MÅNGA, många. Jag använder den vid varje tvätt ca 1-2 gånger i veckan.

 

En budget-favorit till ansiktskräm är den här, nämligen A-krämen. Kostar dryga 100-lappen och mjukar upp min torra vinterface.

 

Min andra förpackning är slut och jag har just beställt hem en tredje. Förmodligen den bästa ansiktsmasken jag testat, Primaluce från Bioline. Ljusar upp, exfolierar och lämnar hyn glowing. Använder den ca en gång i veckan.

 

Under sommarhalvåret är mitt ansikte inte lika torrt och då använder jag den här ansiktskrämen från Dermalogica. Älskar den!

 

Mitt smink tvättar jag av med Exuviance Cleansing gel, riktigt skön tvätt som får bort smink lätt och gör ansiktet rent.

 

Bästa scruben kommer även från Exuviance. Små, små fina korn som smörjs in i ansiktet i duschen och lämnas en minut. Gör underverk!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.