Nathanelle

ÅRET 2014.

När jag ändå ligger sjuk hemma passar jag på att göra en liten årsresumé. Det är ju väldigt kul att titta tillbaka på året som har gått och jag kan bara konstatera hur jäkla snabbt detta år har gått! Det har varit ett år av förändring, mycket nytt har kommit och gått i mitt liv detta år. Både härliga och mindre härliga saker. Jag har gått från fulltidsarbetande nattuggla till pluggis, bytt jobb, rest en del, ställt tillbaka dygnet och börjat gå upp när jag förra året gick och la mig, lärt mig otroligt mycket, börjat med yoga och tränat det regelbundet hela året, löpt en himla massa mil, varit lika kär om inte mer i min kille, haft tråkigt. haft kul och mött en hel del nya människor.

 

Jag brukar inte ha något nyårslöfte men för att kompensera för en ganska tråkig höst vill jag komma ut och resa mer nästa år. Njuta av varje dag, spendera så mycket tid med min kille och vänner som möjligt. Bli bättre på att spara pengar. Fortsätta att hitta plats till vardagslyxen – det är det man kommer ihåg. Mitt stora mål för 2015 är Copenhagen Marathon i maj, det ser jag verkligen fram emot.

 

Januari och februari. Startade 2014 på bästa sätt med en weekend på Ystad saltsjöbad. Firade min 23 födelsedag i slutet av januari och reste sedan till Alperna en vecka med familj och pojkvän. En riktigt härlig resa.

 

 

Mars och april. Njöt av de första vårdagarna. Gjorde en photoshoot med Thoughest i Malmö och åkte på en weekend till London.

 

Maj och juni. Njöt av varma kvällar. Löpte ett 15 km lopp på Amager. Hade härliga sommardagar både i Köpenhamn, Stockholm och Växjö.

 

Juli och Augusti. Fick finbesök av gamla vänner. Var på en otroligt härlig sommarfest på landet. Njöt ordentligt av värmen och goda drinkar och avslutade sommaren med en vecka på Santorini.

 

September till december. En ganska händelselös höst kan man tycka men samtidigt den största förändringen i mitt vuxna liv. Började plugga på fulltid, en utbildning på 3 1/2 år till Ergoterapeut. Är stolt över mig själv och så glad att äntligen vara på väg mot någonting. En höst fylld av plugg men med många härliga ögonblick i backspegeln.

 

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.