Nathanelle

FOTMASK OCH RABATT TILL ER.

För ett par veckor sedan fick jag hemskickad en fotmask från Maybeauty för att testa, och för ca två veckor sedan hände det. Laddade upp med ett skönt fotbad och drog sedan på mig degeléfyllda strumporna som kom i paketet. De fick sitta på i två timmar och därefter var det bara att vänta. Egentligen skal man ta ett fotbad varje dag för att maxa resultatet, men vem har den tiden? Jag skippade det och för ett par dagar sedan började det hände grejer.

 

Mina fötter är verkligen katastrof med torr och hård hy. Brukar säga till min kille att jag är bra på annat för fina fötter kommer jag aldrig att få. Efter varje dusch man kan skrubba av så mycket död hud, det tar liksom inte slut. Lite terapeutiskt att dra av hudslamsor på fötterna, bespar er dock från bilderna. Nu är de iallafall mjuka som en babyrumpa! Personligen tar denna metod alldeles för lång tid för mig och kräver att man sover med strumpor i två veckor, men som en fix innan sommaren rekommenderar jag det absolut.

 

Just nu får ni dessutom 30{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} rabatt med koden nathanelle30, köp här!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.