Nathanelle

MIN DAG OCH MINA MÅL.

2014-06-05

Vilken dag! Har fått massor gjort denna röda dag (Danmarks nationaldag!). Efter tvätt och jag vinkat hejdå till killen som skulle jobba gick jag ut på en långpromenad. Började såklart regna nästan på en gång men det var jag beredd på, så det gjorde ingenting. Blev 1 timme och 20 min snabb promenad i regnet med underbara Hanna & Amanda i lurarna. Gick och handlade efter det och försökte tina upp min iskalla kropp i duschen efter det. Efter det slängde jag ihop lite lunch och körde 45 min yoga hemma på matten. Herregud så skönt, kom helt in i meditation med skön musik. Borde starta varje morgon så men det går lite för snabbt med kaffe och Nyhetsmorgon. Så länge man kan få in det så ofta som möjligt. Nu ikväll har jag varit uppe på gymmet ett timme och kört ännu mer yoga. Känns skönt att ha stretchat ut hela kroppen. Nu har jag ätit lite kvällsmål, tänt ett ljus och så ligger en Marabou saltlakrits i kylskåpet och väntar.

Har föressten bestämt mig för tre mål jag vill uppnå och tiden jag satt är ett år.

1. Springa ett marathon. Tänker mig Köpenhamns Maraton våren 2015
2. Stå på händer. Har ju lärt mig stå på huvud så steget kan inte vara allt för långt. Sommar och gräsmatta ska nog göra susen.
3. Gå ned i split. Har varit mitt mål i många, många år men det går bara inte. I och med att jag börjat köra mycket yoga och stretch hoppas jag kunna uppnå det inom snar framtid.

Vad är era mål!?

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.