Nathanelle

IGÅR.

Godmorgon tisdag! Vanlig vardag idag men jag har faktiskt en till dag ledigt innan jag ska tillbaka till jobbet. Sedan blir det ju faktiskt semester på söndag igen – lyx! Har nyss vaknat här hemma till ännu en solig och varm dag, sådan tur med vädret vi haft i påsk. Tror det blir en långpromenad i skogen idag, här får ni lite bilder från gårdagen.

DSC_0064
Startade dagen med att stå på huvudet ett par gånger. Är så glad för jag äntligen lärt mig att komma upp till huvudstående på ett stabilt sätt och stanna kvar där. Det kunde jag inte för en vecka sedan. Nästa mål – handstående.

2014-04-21
Efter det tog jag med mig min kille ut på en lång joggingrunda. Jag hade lite känningar i både höfter och vad och min kille hade blåsor på fötterna så det var väl inte optimalt, haha, men det gick iallafall. Blev en ganska lugn joggingtur, lite gång och några spurter. Sammanlagt 8.5 km och strax under 52 minuter. Skittid men så får det vara ibland.

IMG_0559
Efter det tog jag och min syster våra killar och körde runt och visade Växjö. Så mysigt att vi alla är hemma på samma gång och med pojkvänner och allt. På kvällen kom mina bästa, bästisar hit och åt middag och drack en jäkla massa vin. Vi satt och snackade i fem timmar om allt och ingenting. Även om vi numera bara ses ett par gånger om året är det alltid som vanligt när vi ses och känns som ingen tid har gått. Så härlig kväll. Nu sitter jag med en ansiktsmask ute på altanen och ska snart fixa frukost. Hem till Köpenhamn ikväll.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.