Nathanelle

MITT 2013.

Herregud, vilket år 2013 har varit. Känns egentligen som hela året bestått av samma vardag men så mycket som ändå hänt och vilket fantastiskt år det har varit. Lika fullt av kärlek och glädje som av stress och jobb. Här får ni en snabbresumé.

Pictures92

I januari firade vi mammas 50-årsdag med att hela familjen kom till mig i Köpenhamn och vi gick och såg Wallmans // Min 22-årsdag kom lagom i slutet av januari och firades med god middag // I februari/Mars kom min syster hit på besök och vi hade flera mysiga dagar tillsammans // Fick gå på fest och inviga detta leofodral.

 

Pictures93

April bjöd på många härliga vårdagar och uteserveringarna var välfyllda // Vi åkte iväg på en veckas välbehövd semester till El Gouna i Egypten – underbart! // Maj bjöd på många löprundor utomhus och dessutom fick jag medverka i tidningen Spring dig iform.

 

Pictures94

Juni kan ha varit årets bästa månad. Den startade med Bon Jovi-konsert med härliga vänner och innehöll även min systers student, massor av sol, bad och vattenskidåkning.

 

Pictures95

Även juli var fantastisk – vilket väder! Vi åkte hem till min killes sommarstuga för ett par dagars avslappning, helt underbart // Gick på ett antal olika konserter och svettades i solen // Åt middag och lyssnade på musik i Tivoli // Dessutom fyllde min kille 25 och vi åkte iväg på en underbar weekend till Barcelona.

 

Pictures96

I augusti kom syrran hit igen och vi njöt av sensommaren på Tivoli // I september utfördes årets prestation – halvmaran. Sprang på 10 sek under mitt mål och var stolt som en häst över min prestation // Oktober var resans år. Den startades med fem härliga dagar i London med min familj och avslutades med två dagars kurs med några kollegor i Amsterdam. Jobb och nöje i ett!

 

Pictures97

November och december har varit ganska grå och tråkiga. Väldigt mycket jobb och vardagen har bara rullat på utan att stanna upp och andas. Tillslut tog jag årets beslut och sa upp mig på mitt jobb där jag varit de senaste tre åren. Ett beslut som både var svårt och läskigt men nu känns det hur bra som helst.

 

Nu väntar ett nytt år med massor av nya utmaningar. Startar på mitt nya jobb i februari och annat som redan nu är inplanerat är tio dagar i Alperna i februari, en weekend i London i Maj och så plugg-start för mig efter sommaren. Känner på mig att det kommer bli ett väldigt roligt och innehållsrikt år. Förra årets nyårslöfte var att resa mer än tre gånger, detta året blev det fyra resor och nästa år ska jag resa så mycket jag kan. Och göra något kul varje dag för att inte komma in i den tråkiga vardags-bubblan. Vardags-lyx gör livet roligare.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.