Nathanelle

MIN HUDVÅRDS-RITUAL.

Fr v. Skin prep scrub – min favorit exfoliering // Multi-active toner // Precleanse – rengör ansiktet när det är sminkfritt // Special Cleansing gel – min sminkborttagning som passar min hy perfekt // A-kräm // Bionline Primaluce ansiktsmask // Mary Kay Spot Solution

 

Fick frågan om jag inte kan berätta om min hudvårdsrutin och vilka produkter jag använder – och självklart kan jag det. För ungefär 1 1/2 år sedan började jag använda Dermalogicas produkter. Innan dess körde jag på Clinique ett tag men fick inte alls de resultat jag önskade. Jag är iallafall supernöjd med mina produkter från Dermalogica, beställer de på nätet där de är lite billigare och alltid i de största förpackningarna som räcker längst. Nu börjar dock alla mina produkter att bli tomma så snart blir det dags för ett stor-inköp igen. Det kostar en hel del men jag ser det som en investering för min hy som dessutom räcker i flera månader.

 

Multi-active toner är min räddare varje dag. En fuktspray för ansiktet som passar lika bra på morgonen, över make-upen, när man känner sig torr eller stram. Den är verkligen grym och perfekt att ta med på resan/flyget då den även finns i rese-storlek.

 

Min favorit ansiktsmask numero uno! Har aldrig testat någon mask som ger så bra resultat som den här. Ljusar upp hyn och får den att stråla på en gång efter. Min är nästan slut nu men har räckt sedan december 1-2 gånger i veckan. Köp!

 

Min ansiktskräm är en budgetkräm som du bland annat hittar på hälsokost-butiker. Innan jag började använda den fick jag ganska ofta små finnar eller utbrott men sedan jag startade med krämen händer det i princip aldrig mer. Den är SÅ bra – full med vitaminer, oparfymerad, tjock kräm som kostar strax över hundringen. Kap!

 

När det kommer en liten blemma på huden täcker jag den med den här krämen från Mary Kay under natten. Vips så är både svullnaden och den röda färgen borta. Den mest effektiva spot-krämen jag testat på. Räcker för övrigt en livstid.

 

Delar ni några av mina favoriter och har ni några andra grymma produkter att tipsa om?

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.