Nathanelle

BREAKFAST.

Godmorgon på er! Idag tog vi sovmorgon ända till halv elva och gissa hur skönt det var. Tror jag sov nästan tolv timmar inatt, var helt slut igår, men nu är det dags att ställa in kroppen på work-mode igen. Iallafall idag och imorgon, gillar att starta lugnt, haha. Börjar inte förrän klockan fem och innan dess hade jag tänkt komma iväg till gymmet. SÅ träningssugen! Och alldeles strax har vi tvättid och flera veckors tvätt att tvätta. Har nyss ätit en av mina favoritfrukostar, nämligen bananpannkaka. Har skrivit hur man gör många gånger förr, men bara för er kan ni få en liten recap.

 

Du behöver: Ett ägg, en banan och valfri topping (i mitt fall en näve frusna bär). Mixa bananen och ägget till en slät smet, jag använder en stavmixer men det går lika bra att använda en gaffel. Hade även lite kardemumma i idag.

 

Stek sedan på medelvärme ca två min på varje sida i lite smör tills färgen är gyllenbrun och toppa med valfri topping. Gott med kesella, keso, skivad banan, färska bär, kokos mm. Så enkelt, nyttigt och gott. Enjoy!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.