Nathanelle

TISDAGS-TRÄNING.

 

Hallu där! Badhuset hade stängt så det blev varken bastu eller jacuzzi, men däremot träning! Jag körde igenom överkroppen med lite övningar jag sällan kör. Kul med omväxling! Tre set sittande, bakåtlutande bicepscurl, tre set fällkniven med 10-kilosvikt, tre set situps med 10-kilosvikt, tre set bröst i maskin, tre set liggande flyers för baksida axlar, tre set baksida axlar samt rodd i samma maskin (bilden nedan i mitten).

 

 

Därefter körde jag 22 minuter på bandet. Det blev två min uppvärmning och så tjugo min HIIT. Startar utan lutning på ca 15 kph och ökar sedan efter hur kroppen känns eller ca var femte min, idag avslutade jag med 2{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} lutning och 16.5 kph de sista fem minutrarna. Filmade faktiskt ett par minuter när jag sprang, eller min kille gjorde. Dessutom misslyckades han med att filma så jag fick springa om två gånger. Helt. Jävla. Slut. Efter! Haha, men den kommer upp senare i veckan.

 

 

Efter träningen slängde jag i mig två kalla kycklingklubbor från gårdagens middag och ett surdegsknäcke med jordnötssmör och banan. Så nedrans gott! Såklart ekologiskt och endast gjort på jordnötter och lite salt. Nu ska vi in till stan och shoppa!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.