Nathanelle

10 KM, MAT OCH MASSAGE.

1. Om man ändå kunde se hur jag svettades på denna bilden! 2. 10 km löpning. 3. Nike-pjucks sitter alltid på mina fötter.

 

Hellu! Har nyss kommit hem efter att ha ätit en snabb-middag på jobbet tillsammans med min kille och två kompisar. Hann bara vara där i en timme och sedan var jag så trött och åkte hem. Inte ens ett glas vin blev det! Men vad skönt det är att sitta hemma i soffan och mysa. Hade iallafall en ljuvlig honungs-massage innan dess, men jag har så så svårt för att slappna av. Måste verkligen bli bättre till det.

 

Ja, men och innan det blev det ju som sagt träning! Jag höll mig på löpbandet och brände av tio kilometer. Blev mycket intervaller, lite HIIT, olika hastigheter osv för att få tiden att gå snabbare, klockan stannade på femtio minuter exakt och då fick jag ändå gå lite också. Svettades som aldrig förr och trodde aldrig efter-svettningen skulle ta slut, haha. Ni vet när man inte ens kan ta en dusch och lägga make up efter för man bara fortsätter svettas, haha. Fräsch tjej! Nu blir det somsagt soffmys här hemma med Jurassic Park på butken. Love it!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.