Nathanelle

SÖNDAGSTRÄNING.

 

 

Efter jag hade publicerat mitt inlägg i morse började det spöregna och har gjort sedan dess. Tror ni jag blev sugen på att sticka till gymmet? Träna – ja, men inte ta mig dit. Tog iallafall på mig träningskläderna och tog bussen(!) tre stopp till gymmet. Haha, alla sätt är bra utom de dåliga.

 

Väl där började med att köra igenom ryggen. Det var länge sedan jag körde ett rent ryggpass men det behövdes. Körde tre set rodd, tre set latsdrag, tre set enarms-rodd med 14 kg och tre set korsrygg. Därefter blev det tre set mage i maskin, tre set biceps och tre set framåtlutande hantellyft. Sådär skönt mör i ryggen nu.

 

1. Hej på mig! 2. Taggad innan gymmet i min snygga jacka från Adidas. 3. Svettig efter löpningen. 4. Fina, nya linnet.

 

Efter styrkan hoppade jag upp på bandet och körde ett annat pass än vanligt. Det blev tio min uppvärmning och därefter följande intervaller. 4 min på 12 kph, 1 min gång, 3 min på 13 kph, 1 min gång, 2 min på 14 kph, 1 min gång, 1 min på 15 kph, 1 min gång. Upprepade de två sista intervallerna igen och sedan hade 30 min gått i en rasande fart. Hittade inte mina hörlurar så fick köra med skitlurarna som kommer med iphonen. Herregud, vad dåliga de är! Använder ni dem – köp nya med en gång! Jag använder dessa.  

 

Nu har jag nyss ätit knäckebröd med ägg och måste slänga på lite make och skynda till jobbet. Ses!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.