Nathanelle

CHERRY IN THE AIR.

 

Fick hem den här parfymen från Nordicfeel (gåva) häromdagen. Doftade faktiskt på just den här parfymen för någon vecka sedan och fall direkt. Den doftar godis! Jag använder inte parfym dagligen men när jag gör det är det antingen något sötsockrigt eller Fresh Cotton från CLEAN. Gillar man söta dofter och vill lukta som körsbär så rekommenderar jag absolut den här parfymen, supergod! Du hittar den på Nordicfeel’s hemsida här för 335 kronor. Tack snälla!

 

Toppnoter
Doften öppnar upp med lockande toppnoter från sommarens solmogna svarta körsbär och saftiga hallon kombinerat med ett lätt inslag av underliggande mandarin, som ger en fräscht citrusdoftande energikick.

Hjärtnoter
Bland hjärtnoterna hittar vi gardeniablomblad som förhöjs av aptitretande kokosorkidé och varm vanilj. De smälter samman med den frestande marshmallow-noten, som är uppbyggd runt en doftmolekyl, ett lekfullt ackord som ger doften dess unika karaktär.

 

Basnoter

Doften mynnar ut i rogivande sandelträ, ekträ och mysk som blandas med ett ackord av krämig vit mocka som förstärker doftens lockande karaktär.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.