Nathanelle

YVES ROCHER.

 

Varje månad får jag hem produkter från Yves Rocher för att testa och recensera. Vilken dröm, eller hur? Än så länge har jag varit supernöjd med nästan alla produkter jag fått hem och använder många av dem varje dag. (Alla mina recensioner kan ni se här). Den här gånger var det detta som damp ned i brevlådan.

 

 

 

“Monoï de Tahiti är en torr och väldoftande olja som inte kladdar – perfekt för redan solbränd hud! Gör huden silkeslen och avdunstar vid kontakt med huden. Den tillför näring, återfuktar* huden, förstärker solbrännan och lämnar kvar en sinnlig exotisk doft på din hud. Extra plus: Mycket finfördelad fettfri formula. Matt finish, utsökt och sensuell doft av gardeniablomma.”

 

Jag har inte hunnit testa oljan ännu, men den doftar helt fantastiskt. Tror den kan bli en riktigt höjdare på en brunbränd kropp i sommar. Här hittar ni den.

 

 

Vattenfast kajal i svart och superfin smaragdblå. Tycker det är riktigt snyggt med en skimrande blå kajal på sommaren. Tetsade dessa på handen och de försvann knappt med både tvål och vatten så nog är de vattenfasta allt. Här hittar ni dem.

 

 

Solpuder i två olika nyanser som tyvärr har gått sönder i posten. Tråkigt sådant är. Visst fungerar det ändå, men det är svårt att urskilja de två olika färgerna. Innehåller inget glitter vilket jag gillar, och fungerar bra till att skugga ansiktet samt ge hyn en mer gyllene färg. Solpudret finns att köpa här.

 

Beställer ni för över 200 kronor kan ni använda rabattkoden REVIEW som ger 50 kronor rabatt. Bra va?!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.