Nathanelle

NATHA TESTAR – BABYFOOT.

Varning för alla feethaters -läs inte detta inlägg! Jag fick hem Baby Foot att testa som är Japans mest sålda fotprodukt. Den utlovar babylena fötter inom 14 dagar, genom att låta produkten verka i två timmar och sedan vänta 1-2 veckor medan huden successivt peelas av fötterna. Läs mer här.

 

 

 

Såhär såg mina fötter ut innan. Jag är verkligen sjukt dålig på att ta hand om mina fötter och de slits extremt mycket eftersom jag jobbar stående/gåendes i trånga, varma skor och springer mycket. Förhårdnader på hälarna och under högst upp på fötterna.

 

 

Hade på mig Baby foot i två timmar innan jag sköljde av och gick och la mig. Vaknade med ganska svullna fötter tyckte jag.

 

 

Fötterna började bli snustorra bara efter någon dag men efter ca en vecka började något hände. Döda hudceller lossnade och huden gick nästan att dra av från foten. Jag skrubbade med en varm frottehanduk för att få bort det mesta. Undvik bara att dra så mycket så icke-död hud kommer med.

 

 

Efter 10 dagar är mina fötter supermjuka i hålfoten och på större delen av foten. Hälarna och stampdynan är fortfarande lite hårda, men betydligt bättre än innan.

 

 

 

Mjuka som babyfötter? Nästan

 

Det var en kul produkt att testa på men jag tror inte jag kommer testa den igen. Det vara alldeles för lång väntetid och att behöva gå och dölja sina fötter, sova med strumpor mm var väldigt jobbigt. Dessutom var de otroligt torra under hela tiden och man fick inte smörja in fötterna med någon kräm. Men att köra det här någon gång ibland kanske inte är så dumt. Ska bli spännande att se hur länge resultatet håller.

 

Baby Foot får 3.5/5 och finns just nu på rea för 199 kr på Body Store.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.