Nathanelle

FÖRE VAD?

Ni är många som frågar mig hur jag såg ut “innan” jag började träna. Grejen är att jag har hållt på med träning i hela mitt liv. Det har varit ganska självklart i min familj att alltid vara aktiv. Jag började spela fotboll och dansa när jag var sex år och sedan har jag testat på det mesta inom sporter, fortsatt dansa till jag var 18 och alltid ätit nyttigt. Skräpmat och socker har knappt funnits i min uppväxt. Max en gång i veckan. Jag började träna på gym så fort jag fick, dvs när jag var 15 år, så gymträning och seriös löpning har jag hållt på med i över sex år.

 

Förstår att det hade varit kul att se före och efterbilder men något sånt finns tyvärr inte. Har aldrig haft problem med vikten eller något och det tackar jag min uppväxt för. Se till att äta bra, framför allt i tonåren och ni som har barn vet ju självklart vad som är bra och inte för barnen, men ibland kan det säkert vara svårt. Men att visa att socker och skräpmat inte är okej tycker jag man ska ha som huvudregel när man uppfostrar barn. En gång i veckan kan kanske vara okej, men absolut inte innan barnen kan bestämma det själva. 

 

Ni som är lite yngre som läser min blogg, starta med en idrott, dans eller något ni tycker är kul. Det behöver inte vara superseriöst men det är viktigt att det finns som en regel snarare än ett undantag. Och ni lite äldre här – det är aldrig försent. Skaffa ett gymkort idag! Och tycker ni gym är tråkigt så finns det ju så mycket annat man kan göra. Löpning, tennis, skidor, simning, fotboll, balett, you name it. Testa allt tills ni hittar vad ni gillar. Och ni vet ju alla vad som är bra och äta och vad som är mindre bra. Ät med huvudet som jag alltid säger, så kommer kroppen där efter. 

 

Det här är tyvärr det enda jag kan bjuda på. En liten titt tillbaka i bloggarkivet


2010 – Såhär ser man dock ut efter fyra månader på Kos. Hej öl-mage!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.