Nathanelle

YVES ROCHER – RECENSION.

 

 

Innan jul fick jag hem mitt tredje paket från Yves Rocher för att testa och recencera. Allt med 100{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} naturliga ingridienser. STORT plus! Det första var en ögonskugga i puderform med pärlemorskimmer i små söta förpackningar, i färgerna guld, mullvad och rostrosa. And oh I like it! Lätt att få ut lagom mycket, appiliceras lätt på ögonlocket, ger mycket pigment och sitter hela dagen. Min guldiga satt igenom 10 arbetstimmar på Nyårsafton. Kan verkligen rekommendera dessa, då jag tycker det är svårt att hitta ögonskuggor som verkligen håller hela dagen. Läs mer här. 

 

Nummer två i paketet var en kajalpenna i cremekonsistens. Superfin hylsa och kul med något annat än den vanliga kajalpennan. Den här är i en riktigt krämig konsistens som även den sitter där den ska, all night long. 

 

Till sist en ögonskuggspensel som är perfekt till att skugga med. Jag skuggade en svart ögonskugga i min sotiga sminkning och den gjorde ett mycket bra jobb. Perfekt komplement till min övriga penselsamling.  Kort och gott – mycket nöjd med månadens produkter!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.