Nathanelle

KESOPLÄTTAR.

 

 

Idag testade jag på något jag inte provat förut. Kesoplättar! En lyxigare omelett och en nyttigare variant av pannkaka. Det var superenkelt och blev hur gott som helst. Går att äta med sylt och grädde likaväl som med lite skinka och grönsaker. Jag körde på färsk spenat och en klick cream fraish. Ni måste testa!! Funkar både som frukost, lunch och efterrätt.

 

För 1-2 pers

2 ägg

200 gram keso

3 msk vetemjöl

lite salt och peppar

 

Vispa ihop mjöl och ägg och tillsätt sedan keson. Stek med lite smör eller olja på samma sätt som du steker pannkakor. Vänd när översidan stelnat och smaka sedan av med salt och peppar. Servera tillsammans med vad du vill.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.