Nathanelle

RECENSION – KNEIPP.

 

Jag har ju helt glömt bort att recensera dessa produkter rån Kneipp som jag fick hem för ett par veckor sedan. Men nu så!

 

Duschkräm Citrongräs och oliv, pris 80 kr: Min duschkräm är redan helt slut. Både jag och killen älskar den. Den doftar underbart av citrongräs och gör att huden känns väldigt len och mjuk. Den löddrar inte lika mycket som vanlig duschkräm, men det tycker jag inte spelar någon roll. Huvudsaken är att den gör sitt jobb och doftar gott och det gör den absolut.

 

Body lotion Citrongräs och oliv, pris 150 kr: Även den här lotion doftar ljuvligt och jag smörjer in mig i den efter varje dusch. Krämen har en tjockare formula än mina andra body lotions pga. olivoljan i, och det känns. Huden blir jättemjuk och smidig och jag vill bara gå och lukta på mig själv hela tiden.

 

Det som sänker betyget är att tuberna ser väldigt oglamorösa ut. Det ser ut som något man köpt på apoteket. Skulle föredra en härlig burk med body lotion i som osar lyx. Jag har inte så mycket att jämföra med eftersom jag oftast köper bugetkrämer, men jag tycker även priset är lite för högt för att jag skulle köpa det igen. Men somsagt, doftar fantastiskt och gör min hud mjuk.

 

Betyg –  3.5/5

 

Jag har dessutom fixat rabatt till er om ni är sugna på att själva testa produkterna. Klicka här.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.