Header Image

Nathanelle

Nathanelle Svaleklev heter jag. Tjugosju år och bosatt i Köpenhamn sedan 2010. Mamma till Elliot, född 161114. Här hittar du en mix av mode, träning & hälsa, smarriga recept och en bra dos av mamma-livet. Välkomna!

LÖRDAGSLUNCH.

Publicerad,

 

Till lunch idag serverades torsk med äggsås. En klassiker som alltid fungerar. Här får ni receptet.

 

Till 2 pers

 

400 gram torsk (1 paket)

2 ägg

1.5 dl mjölk

1 msk mjöl

salt

vitpeppar

eventuelt persilja, dill eller rödlök

 

Stek fisken i en skvätt olivolja och krydda med salt och peppar. Hårdkoka äggen och hacka dem till små bitar. Koka upp mjölk och mjöl, krydda och låt bubbla i 2-3 minuter. Vänd i ägg och eventuellt persilja/dill försiktigt. Servera med broccoli, lite rödlök och en citronskiva.

n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *