LÖRDAGSLUNCH.
Publicerad,
Nathanelle Svaleklev heter jag. Tjugosju år och bosatt i Köpenhamn sedan 2010. Mamma till Elliot, född 161114. Här hittar du en mix av mode, träning & hälsa, smarriga recept och en bra dos av mamma-livet. Välkomna!
Till lunch idag serverades torsk med äggsås. En klassiker som alltid fungerar. Här får ni receptet.
Till 2 pers
400 gram torsk (1 paket)
2 ägg
1.5 dl mjölk
1 msk mjöl
salt
vitpeppar
eventuelt persilja, dill eller rödlök
Stek fisken i en skvätt olivolja och krydda med salt och peppar. Hårdkoka äggen och hacka dem till små bitar. Koka upp mjölk och mjöl, krydda och låt bubbla i 2-3 minuter. Vänd i ägg och eventuellt persilja/dill försiktigt. Servera med broccoli, lite rödlök och en citronskiva.
n